РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ!!!

 Както вече вероятно сте разбрали отец Иван претърпя тежък пътно-транспортен инцидент и последвала операция.И в тежите мигове на лично изпитание основната тревога на отец Иван е за това, че не е успял да осигури въглища и дърва за предстоящата зима и храна за децата в Нови Хан и Якимово.Тъй като отец Иван ще остане неподвижен два месеца и след това ще са необходими още няколко, за да се раздвижи и възстанови – грижата за хората в двете общности поема неговият син отец Григорий.Обръщаме се към Вас с молба за помощ: да подкрепим отец Григорий и Галя домакин в домада помогнем да се осигурят така необходимите отопление и храна.Спешно се набират средства за закупуване на въглища и дърва.Необходими са хранителни продукти като месни и зеленчукови консерви, олио, боб, леща и всичко останало, за което се сещате като трайни продукти.

Парични дарения могат да се превеждат по сметката на дома:
Дом за сираци "Св. Николай" при храм "Св. Троица", Банкова сметка: UNI CREDIT BULBANK,клон Елин Пелин IBAN: BG72UNCR 96601000411600, BIC:
UNCRBGSF

Средства могат да се превеждат и чрез е-pay: Подкрепи!

Дарения в натура могат да се носят на място в дома в Нови Хан или да се изпращат с куриер. Адресът е: Дом за сираци "Св. Николай" при манастир "Св. Троица" ул. „Търнава“ № 21 А с. Нови Хан п.к 2110, община Елин Пелин.Молим Ви да ни помогнете да разпространим настоящият зов за подкрепа като го копирате на Вашите фейсбук страници, разкажете на близки и познати.


Благодарим Ви за помощта.

Коментари